Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor

  Nyheter

  Liten nyhetsbild i lista SM i beachhandboll, som i år skulle ha arrangerats i samband med SM-veckan sommar i Halmstad, ställs in.
   

  Anmälan öppen

  (2020-03-10 10:42)
  Liten nyhetsbild i lista Välkommen till SM i beachhandboll och ett Tylösand som fullkomligt kokar av sommarglädje!
   
  Liten nyhetsbild i lista Efter den milda vintern vi haft i stora delar av landet har vårtecknen redan börjat visa sig på sina håll. Vissa av oss har börjat få mersmak och längtar redan till sommaren och handboll utomhus. Närmast går tankarna kanske till alla de cuper som avg...
   
  Liten nyhetsbild i lista Nu står det klart vilka idrotter som får möjlighet att arrangera mästerskapstävlingar under SM-veckan i Halmstad nästa sommar - och där är beachhandbollen med igen.
   

  SM i beachhandboll avgjort

  (2019-06-17 14:00)
  Liten nyhetsbild i lista SM i beachhandboll avgjordes den gångna helgen (15-16 juni), för andra året i rad i Ulricehamn.
   
  Liten nyhetsbild i lista Göteborgs BHC är laget som innehåller ett helt landslag, därför är det naturligt att de nu tar sikte på beachhandbollens toppskikt i Europa. - Den satsningen börjar med helgens SM i Ulricehamn, säger specialisten Jesper Knutsson.
   
  Liten nyhetsbild i lista Åtta lag i herrklassen och förhoppningsvis åtta lag i damklassen gör upp om mästartiteln när SM i beachhandboll avgörs kommande helg, den 15-16 juni, i Ulricehamn.
   
  Liten nyhetsbild i lista Välkommen att anmäla ditt lag till SM i beachhandboll 2019. SM spelas för U19 och seniorer den 14–16 juni vid Åsundens strand i Ulricehamn. Turneringen arrangeras av Svenska Handbollförbundet i samarbete med KFUM Ulricehamn. Sista anmälningsdag är 24...
   
  Liten nyhetsbild i lista 16-17 juni avgjordes beach-SM i Ulrucehamn, där det blev dubbelvinst för Göteborg Beach Handball Club på dam- och herrsidan.
   
  Liten nyhetsbild i lista KFUM Ulricehamn tilldelades arrangörskapet av SM i beachhandboll 2018 och 2019, vid Åsundens strand.
   

  Nyheter

   
  Svenska Handbollförbundet
  Box 11016
  100 61 Stockholm
  Telefon: [saknas] Information