Hoppa till sidans innehåll

DGHF Nytt

Liten nyhetsbild i lista Svenska handbollsförbundet meddelar att årets distriktlagsturnering för spelare 15 år ställs in. Sverigecupen 2020 skulle ha spelats i Nyköping 5-7 februari 2021. Istället planeras en spelaruppföljningsdag på flera orter i landet.
 
Liten nyhetsbild i lista Allt ordinarie seriespel, förutom damernas och herrarnas två högsta serienivåer, pausas fram till jul enligt ett beslut från Svenska Handbollförbundet.
 
Liten nyhetsbild i lista På grund av de nya restriktioner är samtliga distriktslagsläger och samlingar inställda tills vidare.
 
Liten nyhetsbild i lista Med anledning av skärpta allmänna råd som från och med den 12 november gäller i Dalarnas län har Dala-Gävleborgs Handbollförbund beslutat följande:
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är det dags för distriktslagsträning 2 för F06 Dalarna. Den här gången på Lugnet i Falun.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet och Dala-Gävleborgs Handbollförbund bjuder tillsammans med Falu HK in till en gratis inspirationsaktivitet och utbildning i Handboll Fitness. Utbildningen kommer att ske digitalt.
 
Liten nyhetsbild i lista Strands IF Handboll har sedan ett par veckor tillbaka startat handboll för alla ungdomar (och vuxna) med funktionsnedsättning - Parahandboll och gruppen träffas i klassiska Idrottshallen, Hudiksvall 1 ggr/vecka.
 

Läger för F05 Gävleborg

(2020-10-19 15:10)
Liten nyhetsbild i lista Välkommen till distrikstlagsträning för F05 Gävleborg torsdagen den 29 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska handbollförbundet bjuder in till en beachdomarutbildning i Göteborg 24-25 oktober.
 
Liten nyhetsbild i lista Dags för ytterligare träning för F05 Dalarna. Lägret genomförs i Vallenhallen i Borlänge den 11 oktober.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > »
 
Dala-Gävleborgs HF
Lugnetvägen 1 B
791 31 Falun
Telefon: [saknas] Information