Hoppa till sidans innehåll

Minihandbollsnytt

Vad händer inom mjukhandbollen? Här hittar du dom senasta nyheterna.

Liten nyhetsbild i lista Kom ihåg att skicka ut inbjudningar i god till Gabbe och kansliet så vi kan publicera dem här på hemsidan!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har vi kört 2 planeringsträffar i distriktet för att planera och diskutera bla nya regler och hur vi ska genomföra festivaler och miniligamatcher denna säsong på bästa sätt för att barnen ska få uppleva glädjen med att spela handboll.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu börjar det dra ihop sig för mjukhandbollsträffar, Gabriella Persson som är ny ungdomsansvarig( mjukhandbollsansvarig) i DGHF vill träffa alla klubbar som vill arrangera handbollsfestivaler och miniliga matcher under denna säsong, den 4 september i Bollnäs och den 11 september i Falun, läs vidare för att hitta inbjudan.
 
Liten nyhetsbild i lista Här kommer inbjudan från Ludvika Handbollsklubb som arrangerar en Miniliga den 24 mars, sista för denna säsong. Tänk va tiden går fort!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har det tillkommit 2 Handbollsfestivaler för våra yngsta lirare, perfekt tillfälle för alla Hälsingeklubbar att avsluta säsongen med denna roliga form av handbollsspel.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 10 feb arrangerar BHK handbollsfestival och den 10 mars (bytt från 17 mars) spelas miniligamatcher i Borlänge, inbjudan kommer inom kort.
 
Liten nyhetsbild i lista Tips att dela ut i skolor om ni har prova på verksamhet eller om ni kör sportlovsaktiviteter, eller arrangerar en festival.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu ligger inbjudan ute till Nås IFs arrangemang i februari, den skickas även ut från kansliet.
 
Liten nyhetsbild i lista Ni glömmer väl inte bort att anmäla era lag till Miniligan i Avesta den 15 december. Sista anmälningsdag den 9 december. Fler inbjudningar ligger ute nu till Ludvika Barken och Edsbyn.
 
Liten nyhetsbild i lista Ludvika Handbollsförening bjuder i år igen in till två dagar med handbollsspel för våra yngre lirare, fredag och lördag mellan jul och nyår bjuds det på festival och miniliga, i princip kan barnen få röra på sig under två dagar i Sporthallen i Ludvika.
 
1 2 3 4 > »
 
Dala-Gävleborgs HF
Lugnetvägen 1 B
791 31 Falun
Telefon: [saknas] Information