Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsnyheter DGHF

Här läggs allt som rör Tränarskolan och övriga kurser ut som framförallt vänder sig till tränare och ledare i vårt distrikt.

Liten nyhetsbild i lista Ni kanske undrar vad som händer med våra tränarutbildningar framöver, här kommer en liten uppdatering. Vi kommer dessutom att få en helt ny utbildningsstege from hösten. Tränarutbildning 1-6 som ersätter Baskurs och Tränarskolan helt och hållet.
 
Liten nyhetsbild i lista God fortsättning på det nya året! Nu har vi satt datum för handbollstränarkursen Framtidens Handbollsspelare som även kallas baskursen. 2 februari startar vi upp med en kortare introduktion, nästa tillfälle är den 6 februari via Teams.
 

Digital Baskurs i februari

(2020-12-23 10:34)
Liten nyhetsbild i lista Pga Coronan är det svårt att planera för kurser där vi har praktiska pass. Vi vill ju inte bidra till att sjukvården går på knäna och att folk blir sjuka. Därför kommer vi att göra ett nytt upplägg på våra kurser 2021. Håll utkik efter helgerna då kommer det mer info.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 6-7 februari arrangerar vi en baskurs i Bollnäs, den i Falun i sept blev ju inställd pga för få annmälda. Så tipsa alla tränare om möjligheten redan nu!!
 
Liten nyhetsbild i lista Det är med stor glädje vi kan meddela att det nu är fullt på TS1 kursen, TS2 börjar fyllas på, finns platser kvar för er är behöriga( gått TS1) och vill utvecklas ytterligare som tränare på ungdomsnivå. Baskursen ställer vi in pga för få deltagare.
 

Websända seminarier

(2020-06-22 11:18)
Liten nyhetsbild i lista Med start den 23 juni lanserar SHF en satsning på webbsända seminarier. Målet är att bidra med kunskapsspridning, inspiration och motivation inom olika handbollsrelaterade områden.
 

Målvaktstränare se hit!

(2020-06-16 16:16)
Liten nyhetsbild i lista Är du intresserad av att bli målvaktstränare så har du möjlighet att gå Målvakt steg 1 och steg 2 i höst i vårt distrikt, den 6 september, steg 1 och 22 november, steg 2. Inom kort kommer vi att lägga ut inbjudan med anmälningslänk.
 
Liten nyhetsbild i lista I september är det dags för vår utbildningshelg, detta år är kursstarten den 5-6/9 och i Falun, vi kommer att erbjuda både TS1, TS2 och Baskurs. Inbjudan kommer att skickas ut i maj. Beror självklart på Coronaläget men vi hoppas att det ska gå.
 

TS1 avslutning på distans

(2020-04-07 14:55)
Liten nyhetsbild i lista Pga Coronoviruset och rekommendationer från RF och SV HF, samt folkhälsomyndigheten har vi beslutat att köra avslutningshelgen för TS1 på distans i stället för en fysisks träff i Bollnäs.
 

TS1 och TS2 kurser

(2020-01-16 15:37)
Liten nyhetsbild i lista Vårt granndistrikt Värmland startar både TS1 och TS2 i vår om någon är sugen på att gå kurs? Annars kommer vi i DGHFS regi att erbjuda båda kurserna i september. Så ni vet.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »

Tränarskolan mm

Vill du veta mer om Tränarskolan och dess innehåll så använd denna länk

http://www.svenskhandboll.se/Handbollinfo/Utbildning/

Baskursen "Framtidens Handbollsspelare" kan arrangeras i den egna föreningen med godkänd kursledare från DGHF, kontakta vårt kansli eller Knalin 010-4590305

Kursavgiften subventioneras av Sv Handbollsförbundets med hjälp av Idrottslyftmedel efter avslutad kurs om man är godkänd.

 
Dala-Gävleborgs HF
Lugnetvägen 1 B
791 31 Falun
Telefon: [saknas] Information