Hoppa till sidans innehåll

Domarnyheter

Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Väst kommer att vara våra föreningar behjälpliga med domartillsättning för träningsmatcher för ungdomar födda -05 och senare. Hur ni ansöker om det, läser ni här!
 
Liten nyhetsbild i lista Säsongen är snart här och därmed EMP i vissa serier. Läs nedan om funktionärsansvarig och utbildning.
 
Liten nyhetsbild i lista I Sverige spelas varje år flera tusen handbollsmatcher av våra drygt 130 000 spelare. Alla dessa matcher kan spelas tack vare våra domare. Under två års tid har ett stort arbete gjorts för att modernisera utbildningen och uppföljningen av våra domare och snart lanseras den nya domarutbildningen och tydliga mentorsmallar för varje nivå, för att vi bättre ska kunna stötta våra befintliga- och morgondagens domare.
 
Liten nyhetsbild i lista Ikväll är det dags för domarkursen för nygamla domare och spelare på Handbollförbundet Västs kansli.
 
Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Väst kan stolt berätta att tre domarpar från distriktet blivit antagna att döma under Sverigecupen.
 
Liten nyhetsbild i lista Är du en gammal domare eller spelare som vill bli domare alternativt vill börja döma igen?
 
Liten nyhetsbild i lista I år spelades det för första gången minihandboll i Partille Cup. För att spela matcher, behövs det domare. P4 Göteborgs eftermiddagsprogram var på Heden och intervjuade två domare, men även Lars Sighed om förbundets arbete med att rekrytera distriktsdomare.
 
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890