Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Under torsdagen meddelade Folkhälsomyndigheten att nya lokala restriktioner införs i Västra Götalandsregionen från och med torsdag 29 oktober. Nedan information är kopierad från Svenska Handbollförbundet. Mer specifik information kommer imorgon fredag.
 
Liten nyhetsbild i lista Det har idag kommit uppdaterade bestämmelser från Svenska Handbollförbundet gällande nationella tävlingsmatcher med anledning av att regeringen höjt taket till 300 personer i publiken. Beslutet och bestämmelserna gäller tillsvidare endast seniormatcher och från och med den 1 november.
 
Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Västs nyhetsbrev heter Handboll Väst-Nytt. Nyhetsbrevet skickades ut första gången under 2019. Prenumererar du inte redan? Gör det nu så missar du inga uppdateringar från förbundet.
 
Liten nyhetsbild i lista Just nu ligger det ute tre olika stipendier/pris där ni föreningar kan nominera personer eller lag. Sista nomineringsdatumen är snart!
 
Liten nyhetsbild i lista Handbollslandslaget och Tetra Pak vill inspirera till ungdomars handbollsintresse och tillsammans arbeta för att sporten blir mer hållbar genom ökad kunskap och medvetenhet. Handbollsjakten är ett roligt komplement till den dagliga träningen. Vi vill med Handbollsjakten visa att alla kan göra något för en mer hållbar livsstil och att alla barn kan träna och spela handboll – efter sina egna förutsättningar.
 
Liten nyhetsbild i lista Regeringen meddelade under sommaren beslut om ytterligare ett stödpaket till idrotten. Stödpaketet på 1 miljard kronor är för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin för hösten 2020, kvartal 3 och 4. Riksidrottsförbundet (RF) har i uppdrag att fördela stödet till idrottsrörelsen.
 
Liten nyhetsbild i lista Det är åter dags att utse den främste idrottsutövare eller lag inom Bohusläningens huvudsakliga spridningsområde. Vi i Handbollförbundet Väst vill ha in era nomineringar!
 
Liten nyhetsbild i lista Vet du någon handbollsledare eller spelare som du vill nominera till HandbollsAkademins ungdomsstipendie?
 
Liten nyhetsbild i lista Den 26 augusti höll Handbollförbundet Väst årsmöte på Scandic Crown i Göteborg. Det informerades om Regionaliseringen samt var det val till ny styrelse och andra poster.
 
Liten nyhetsbild i lista Det är återigen dags att nominera kandidater till Fonden ”Åke Nilssons Minnesfond”. Fonden är instiftad av Åke Nilssons familj. Åke har under många år förtjänstfullt arbetat inom handbollen, både nationellt och internationellt och i många olika roller. Fonden har till ändamål att belöna handbollsledare, som under året eller under ett antal år fört handbollen framåt genom ett hedersamt agerande.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890