Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet (SHF) kommer ha ett regionsläger i beachhandboll helgen 14–15 augusti på 10 ställen runt om i landet. Vi ser gärna att vi har ett par i Väst.
 

Glad påsk!

(2021-03-31 14:24)
Liten nyhetsbild i lista Nu tar vi i förbundet påskledigt och är åter tisdag 6 april!
 

Parahandboll Summer Camp

(2021-03-22 09:50)
Liten nyhetsbild i lista Sommarens händelse för alla parahandbollsspelare i Sverige är Summer Camp. Summer Camp är ett läger som riktar sig till spelare i parahandboll, både den gående klassen och rullstolsklassen. Under 4 dagar kommer spelare och tränare träffas för träna och spela handboll.
 
Liten nyhetsbild i lista Igår publicerades ett öppet brev gällande den alarmerande minskningen av aktiviteter från fem generalsekreterare. Det är ett gemensamt öppet brev till regeringen och kommunerna.
 
Liten nyhetsbild i lista Från och med 1 maj ska Handbollförbundet Väst innefatta Västra Götalands län, Värmlands län, delar av Jönköping och delar av Hallands län. I och med detta behöver hela vår verksamhet organiseras utefter att fungera i den nya organisationen. Alla våra kommittéer arbetar i nuläget i en övergångsform, tillsammans med representanter från alla de nuvarande distrikten. Dessa storkommittéer förbereder beslut och verksamheten framåt. Det gäller styrelse, tävling, domare och funktionärer, utbildning samt utveckling och rekrytering. Men vad är det alla kommittéer och områden sysslar med? Det får ni veta här! 
 
Liten nyhetsbild i lista Ännu en viktig milstolpe är passerad på vägen fram mot en ny distriktsorganisation inom svensk handboll. Igår beslutade vi i Handbollförbundet Väst om en ny distriktsindelning att gälla från 1 maj 2021, samt en ny stadgemall att ligga till grund för våra nya stadgar som ska klubbas igenom på vårt ordinarie årsmöte i juni 2021.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi vill jättegärna veta vem du är och hur du tar del av information från oss. Dessutom vill vi gärna veta vad du tycker om vår nuvarande hemsida, för att vi ska kunna förbättra den!
 

Vi söker verksamhetschef

(2021-01-25 12:41)
Liten nyhetsbild i lista Vill du vara med och utveckla människor och idrottsföreningar? Tycker du att idrott och föreningsliv är något fint och viktigt? Är du en ledartyp som gillar utmaningar men på ett strukturerat sätt - då kan detta vara något för dig.
 
Liten nyhetsbild i lista Extra årsmöte för Handbollförbundet Väst hålls den 11 februari kl.19.00. Detta extra årsmöte hålls med anledning av den nya distriktsorganisationen i svensk handboll.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu är ansökan öppen för kompensation för ekonomiska förluster med anledning av covid-19-pandemin under fjärde kvartalet 2020.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890