Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

GOD JUL!

(2020-12-23 14:00)
Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Väst önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!
 
Liten nyhetsbild i lista Ni har väl inte missat att vi i år håller i en julkalender på Facebook och Instragram? Chans att vinna fina priser varje vecka!
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundets information och rekommendationer om hur verksamhet inom svensk handboll kan bedrivas från och med den 14 december.
 
Liten nyhetsbild i lista I lördags, 21 november, röstades den nya distriktsorganisationen i svensk handboll igenom i ett enhetligt beslut. Beslutet togs vid det extrainsatta förbundsmötet och därmed kommer svensk handboll kommer förändra sin distriktsorganisation genom att gå från 13 till 5 distrikt.
 
Liten nyhetsbild i lista Skärpta allmänna råd förlängs i region Västra Götaland. Detta innebär bland annat att träningar för spelare födda 2005 och senare kan fortsätta, men inte för äldre spelare.
 
Liten nyhetsbild i lista Hösten 2019 fick Magnus Wislander stroke. Den 1 december är han med i samtalsserien Kunskapskrogen från Medicinska fakulteten på Lunds universitet. Medverkar gör även professor i fysioterapi och forskare inom stroke och rehabilitering, Christina Brogårdh.
 
Liten nyhetsbild i lista Årets stipendium från Åke Nilssons Minnesfond tilldelas Daniel Westerberg.
 
Liten nyhetsbild i lista De lag eller spelare som är aktiva i Bohusläningens huvudsakliga spridningsområde kan nomineras till Bohusläningens Idrottspris för 2020. Nomineringen stänger 23 november!
 
Liten nyhetsbild i lista Under torsdagen meddelade Folkhälsomyndigheten att nya lokala restriktioner införs i Västra Götalandsregionen från och med torsdag 29 oktober. Nedan information är kopierad från Svenska Handbollförbundet. Mer specifik information kommer imorgon fredag.
 
Liten nyhetsbild i lista Det har idag kommit uppdaterade bestämmelser från Svenska Handbollförbundet gällande nationella tävlingsmatcher med anledning av att regeringen höjt taket till 300 personer i publiken. Beslutet och bestämmelserna gäller tillsvidare endast seniormatcher och från och med den 1 november.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890