Hoppa till sidans innehåll

Vi söker verksamhetschef

2021-01-25 12:41

Vill du vara med och utveckla människor och idrottsföreningar? Tycker du att idrott och föreningsliv är något fint och viktigt? Är du en ledartyp som gillar utmaningar men på ett strukturerat sätt - då kan detta vara något för dig.

Handbollförbundet Väst
Vår uppgift kan sammanfattas i att leda, stödja och företräda distriktets föreningar samt bilda och utbilda inom föreningsidrotten.

Handbollförbundet Väst är ett aktivt förbund som arbetar för att bredda och utveckla handbollen, framförallt i vårt distrikt, men även nationellt och internationellt. Vi är ett stort distrikt, som inom kort kommer att bli ännu större. Inom svensk handboll har det precis nyligen beslutats om en förändring gällande antal distrikt från 13 till 5.

Vårt distrikt kommer täcka hela Västra Götalands- och Värmlands län samt delar av Jönköpings- och Hallands län. Vi har sportkontor i Göteborg, Skövde och Karlstad.

Din Roll
Vi söker nu en verksamhetschef som tillsammans med ca 7 medarbetare ska leda och utveckla verksamheten i linje med vår verksamhetsinriktning och plan.

Verksamheten bygger på ett utåtriktat förhållningssätt där mötet med föreningarna är väldigt viktigt. Du arbetar i nära samspel med dina medarbetare, vilka du coachar och utvecklar individuellt och som team. 

Den dagliga verksamheten är indelad i områden som tävling, domare, utbildning och utveckling & rekrytering. Därutöver driver vi diverse utvecklingsprojekt. Samverkan lokalt och regionalt med omkringliggande samhälle ingår i rollen. Du ska representera verksamheten gentemot andra distrikt och vår riksorganisation.

Du rapporterar till styrelsen och det finns flera kommittéer till hjälp. I rollen ingår att ha ett delegerat personal-, arbetsmiljö-, och budgetansvar.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Du har med dig erfarenhet och förståelse för idrottsrörelsen och massor av drivkraft. Du gillar att leda och företräda en framtidsinriktad verksamhet. Du står för ett involverande ledarskap och bygger team. Du har erfarenhet av ledarskap och personalfrågor.

Information och ansökan
Tillsvidare anställning upp till 100%, som inleds med 6 mån provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.

Om du erbjuds tjänsten kommer vi att efterfråga ett begränsat registerutdrag ur belastningsregistret.

Vi kommer löpande att hantera inkomna handlingar varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Så vänta inte med ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-02-15.

Kontakt
Är du intresserad av tjänsten, vill du veta mer eller bara undrar något? Kontakta då styrelsens ordförande Susanna Laursen, susanna.laursen@handbollvast.se.

Ansökan skickas till info@handbollvast.se. Bifoga CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2021-02-15.

Uppdaterad: 2021-03-31 16:01
Skribent: Louise Idebäck

Fler nyheter

Vill ni ha uttagningsläger i beachhandboll?

2021-03-31

Svenska Handbollförbundet (SHF) kommer ha ett…

Glad påsk!

2021-03-31

Nu tar vi i förbundet påskledigt och är åter…

Parahandboll Summer Camp

2021-03-22

Sommarens händelse för alla parahandbollsspelare…

Öppet brev till regeringen och kommunerna

2021-03-17

Igår publicerades ett öppet brev gällande den…

Vad händer just nu - den nya distriktsorganisationen

2021-02-25

Från och med 1 maj ska Handbollförbundet Väst…

 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890