Hoppa till sidans innehåll
 
Sök
Logga in

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Väst har efter beslut från Svenska Handbollförbundet beslutat att börja spela matcher i de serier vi administrerar från 1 mars.
 
Liten nyhetsbild i lista En kort uppdatering gällande läget för när vi planerar att komma igång med seriespel och matcher. Vi har som mål att komma igång 1 februari, men det är fortfarande oklart om så blir fallet.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet, Handbollförbundet Väst och Hallands Handbollförbund bjuder in till en digital inspirationsföreläsning om Handboll Fitness.
 

GOD JUL!

(2020-12-23 14:00)
Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Väst önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!
 
Liten nyhetsbild i lista En sista uppdatering kring läget och restriktionerna innan vi saktar ner inför helgerna.
 
Liten nyhetsbild i lista HandbollsAkademin delar varje år ut ett ungdomsstipendium till en handbollsledare eller spelare som under året eller under ett antal år fört handbollen framåt genom ett hedersamt agerande för ungdomshandbollen. År 2020 går det till Patrik Segertoft, Önnereds HK.
 
Liten nyhetsbild i lista Ni har väl inte missat att vi i år håller i en julkalender på Facebook och Instragram? Chans att vinna fina priser varje vecka!
 
Liten nyhetsbild i lista Igår publicerade Svenska Handbollförbundet deras information kopplat till de nya restriktionerna. Handbollförbundet Väst arbetar nu med vad detta kommer innebära i vår verksamhet. Nedan är ett meddelande från vår Tävlingskommitté.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundets information och rekommendationer om hur verksamhet inom svensk handboll kan bedrivas från och med den 14 december.
 
Liten nyhetsbild i lista Svensk handbolls distriktlagsturnering för spelare 15 år ställs in. Sverigecupen 2020 skulle ha spelats i Nyköping 5-7 februari 2021. Istället planeras en spelaruppföljningsdag på flera orter i landet.
 
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890