Hoppa till sidans innehåll

Handboll Väst-Nytt

Liten nyhetsbild i lista Från och med 1 maj ska Handbollförbundet Väst innefatta Västra Götalands län, Värmlands län, delar av Jönköping och delar av Hallands län. I och med detta behöver hela vår verksamhet organiseras utefter att fungera i den nya organisationen. Alla våra kommittéer arbetar i nuläget i en övergångsform, tillsammans med representanter från alla de nuvarande distrikten. Dessa storkommittéer förbereder beslut och verksamheten framåt. Det gäller styrelse, tävling, domare och funktionärer, utbildning samt utveckling och rekrytering. Men vad är det alla kommittéer och områden sysslar med? Det får ni veta här! 
 
Liten nyhetsbild i lista En omdiskuterad fråga under senaste året har varit om en hel generation har gått förlorad för idrottsrörelsen på grund av pandemin. Vi har talat med Thea Erlandsson från Mölndals HF som delar med sig hur Corona påverkat hennes vardag och handbollsträningen.
 
Liten nyhetsbild i lista Göran Roos fick vid 13-årsåldern frågan att bli tränare i Malmö FF:s Fotbollsskola. Idag har han mångårig erfarenhet av ledarskap och coachar bland annat unga ledare i Stenungsunds HK. - Vi vuxna måste se unga förmågor bortom vad de presterar på plan i sin roll som spelare och göra det vi kan för att hjälpa dem med sina utmaningar och val, säger Göran.
 
Liten nyhetsbild i lista Kommittén återskapades under hösten 2019. Den består idag av Niclas Winterquist, Mölndal, Anders Noaksson, Baltichov, Maher el Aaraj, Önnered, Malin Andersson och Naaz Sultani. Ordförande och sammankallande är Göran Roos, Stenungsund.
 

Ny domarutbildning

(2020-09-15 14:47)
Liten nyhetsbild i lista Inom Domar- och funktionärskommittén jobbar man nu för högtryck med att förbereda årets säsong och utbildningar.
 
Liten nyhetsbild i lista Innan spridningen av Corona-viruset påverkade det mesta i samhället höll vi den 8 mars en föreningsträff i Partille Arena. Det blev information om förbundet, om regionaliseringen och ett open space med diskussioner kring förbundet och handbollen. Nedan kommer en sammanfattning av dagen.
 
Liten nyhetsbild i lista De uppmärksamma har sett att det denna säsong finns det ett nytt lag i herrarnas division 6. Laget heter HK Varberg 2 och är ett lag som kommer ur HK Varbergs integrationssatsning. Väst-Nytt fick en pratstund med Annica Cauchy, ansvarig för integration i HK Varberg.
 
Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Väst utökar med serier som kommer att ha elektroniskt matchprotokoll (EMP) inför säsongen 20/21 och 21/22. Detta berör de serier som HFV administrerar.
 
Liten nyhetsbild i lista För att kunna spela en handbollsmatch behövs mycket resurser. Spelare, ledare, ibland funktionärer och inte minst domare. Inför årets säsong har Handbollförbundet Väst satsat extra för att få fler distriktsdomare.
 
Liten nyhetsbild i lista William Höghielm är 19 år (född 1999) och spelar i Torslanda HK. I år påbörjar han sin tredje säsong i herrlaget. Under sommaren har William också hunnit med att debutera i landslaget när han var och spelade VM i Spanien med U-21-laget. William är en av de spelarna som har varit med på alla Riks steg.
 
1 2 > »

Nyheter

Lilla EM får unga att röra på sig och bidrar till förenings-Sverige

2020-01-24

Det är dags för en förändring. De alarmerande…

Handboll-Väst Nytt

2019-08-02

Handboll Väst-Nytt är Handbollförbundet Västs…

Lilla EM - Ett handbollsprojekt där skolelever ska få spela handboll

2019-05-20

Under år 2020 går det största idrottsevenemanget…

 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890