Hoppa till sidans innehåll

Ekonomiskt stöd

Det ekonomiska stödet för Lilla EM är en del av det för skolbesök. Det handlar om 300kr/lektion för skolbesök och 50kr/lektion extra vid genomförande av Lilla EM.

Skolbesök
Samtliga ungdomsföreningar som deltar i skolbesök ges möjlighet att mot insänd faktura av fysiskt aktivt genomförda redovisade lektioner (max 2 besök/hel klass), få en ersättning med 300kr/lektion. Gör ni besök i en åldersgrupp så söker ni ersättning för det, besöker ni alla 4 årskullarna så får ni ersättning för 4 årskullar x 2 besök om ni gör det.

Det är endast för introduktion av samlade klasser vi betalar för. Med denna möjlighet till ekonomisk support så har ni möjlighet att arvodera personen som ska göra jobbet ute i skolorna.

Vi är tydliga med att det är endast två lektioner av lärande hur handboll spelas och de enklaste reglerna som gäller i vår sport för att kunna deltaga i klasshandboll eller att komma till klubbens träningar som vi betalar för. Lektioner som består av lekar, kondition och fys får man inte ersättning för!

Lilla EM-stöd
Utöver det stöd som normalt utgår från förbundet gällande skolbesök kommer fram till EM ytterligare 50kr/lektion om man genomför det under projektet Lilla EM. 

Lilla EM-stödet betalas endast ut för lektioner genomförda fram till 31 januari 2020. Det går alltså att fortsätta med Lilla EM även under perioden efter 31 januari fram tills sommaren, men det utgår inget extra ekonomiskt stöd för det efter 31 januari. Redovisning för Lilla EM-stödet sker i samma Excel-fil som för skolbesöken. Fyll i och skicka sedan till louise.ideback@handbollvast.se. Sista dag för redovisning är 31 mars 2020.

 
Uppdaterad: 2020-03-31 09:34
Skribent: Louise Idebäck

Nyheter

Lilla EM får unga att röra på sig och bidrar till förenings-Sverige

2020-01-24

Det är dags för en förändring. De alarmerande…

Handboll-Väst Nytt

2019-08-02

Handboll Väst-Nytt är Handbollförbundet Västs…

Lilla EM - Ett handbollsprojekt där skolelever ska få spela handboll

2019-05-20

Under år 2020 går det största idrottsevenemanget…

Läs mer

Lilla EM i samarbete med:

Logga Göteborg & Co

 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890