Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Under perioden 29 oktober till 19 november råder lokala restriktioner i Västra Götaland vilket innebär att all serieverksamhet som ligger under Handbollförbundet Väst nu pausas. Informationen är även skickat till alla föreningar som har verksamhet hos Handbollförbundet Väst. Mycket viktigt att ni läser hela informationen och delar med er till berörda personer.
 
Liten nyhetsbild i lista Spelschema för minihandboll för P9 och F9 är nu klara. Det och regelverk som för minihandboll och corona går att läs nedan.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har tagit fram ett reglemente som angående Covid-19. Utifrån detta har även Handbollförbundet Väst tagit fram ett dokument där HFV vill göra det lite smidigare för er att hantera det stora dokumentet.
 

Riktlinjer kommer...

(2020-08-31 12:05)
Liten nyhetsbild i lista Vi förstår att många inväntar riktlinjer för den kommande tävlingssäsongen. SHF meddelar nu att deras riktlinjer kommer under veckans gång. HFV följer SHFs riktlinjer, därav kommer vi ut med riktlinjer så fort SHF är klara.
 
Liten nyhetsbild i lista ÄNTIGEN är väntan över 😊 Nu är HFV:s spelprogram klart och finns att hitta på vår hemsida.
 
Liten nyhetsbild i lista Med anledning av rådande läge har Svenska Handbollförbundets styrelse fattat beslut gällande start av säsongens seriespel och Gjensidige USM.
 
Liten nyhetsbild i lista Tävlingskommittén har nu fastställt serieindelningarna för säsongen 2020–21.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har idag kommit med ett sammanfattat dokument kring rekommendationer för träningsmatcher och allmän information.
 
Liten nyhetsbild i lista Handbollförbundet Väst utökar med serier som kommer att ha elektroniskt matchprotokoll (EMP) inför säsongen 20/21 och 21/22. Detta berör de serier som HFV administrerar.
 
Liten nyhetsbild i lista Nedan finner ni information om hur och varför ni ska göra era barn & ungdomsövergångar till Handbollförbundet Väst.
 
1 2 3 4 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890