Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsnyheter

Syfte 

Med information nedan vill vi visa på en tydlig organisation hur vi hanterar SHF:s tränarutbildningar i samarbete med distriktets föreningar. Till varje GUIDE finns en Bilaga som förklarar syftet med olika områden - detta för att skapa förståelse. Vi vill göra det enkelt för ER föreningar och ledare, att veta hur man skall gå tillväga för att anordna och genomföra en Baskurs, TS1 och TS2 samt vilka projektmedel det finns att tillgå.

Klicka på varje GUIDE för mer information:

Utbildningstrappa 

Baskurs

TS1

TS2  

 

-------------

Behöver du komplettera moment från Baskurs, TS1 och TS2 kontaktar du ordförande i Utbildningskommitén Göran Roos, utbildningskommitte@handbollvast.se

-------------

Är du intresserad av att endast gå Målvaktsmomentet i TS1 eller/och TS2 kontaktar du ordförande i Utbildningskommitén Göran Roos, utbildningskommitte@handbollvast.se

-------------

Aktuella nyheter

 

Baskurs hos Torslanda HK

(2021-03-24 12:03)
Liten nyhetsbild i lista Covid-19-pandemin har lagt sig som ett Cura-täcke över vår härliga handbollsverksamhet under stora delar av 2020 och starten av 2021. Nu ser vi en möjlig öppning till att kunna få genomföra de delar av våra utbildningar som vi anser kräver fysiska möten i hall. Övriga moduler sker digitalt, via Zoom, Teams etc. Med anledning av detta inbjuder Torslanda HK till årets tredje BAS-utbildning.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi har idag presenterat två baskursen som går parallellt under våren 2021. De går samtidigt, men med olika instruktörer.
 

Anmäl er till vårens TS1

(2021-02-03 15:41)
Liten nyhetsbild i lista Anmäl er senast 16 februari till TS1. Den startar den 20 februari.
 
Liten nyhetsbild i lista RF-SISU erbjuder hela tiden aktuella och viktiga utbildningar för föreningar och idrottsintresserade. Läs mer om det här!
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet, Handbollförbundet Väst och Hallands Handbollförbund bjuder in till en digital inspirationsföreläsning om Handboll Fitness.
 
Liten nyhetsbild i lista Vecka 27 är en gyllene vecka för alla ”handbollare” i hela världen – Partille Cup spelas! På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 fick cupen ställas in, vilket skapar ett stort tomrum i oss alla. Då har vi den fantastiska idén att behålla veckan i handbollens tecken med digitala föreläsningar och utbildning – HÄNG MED!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu kan vi äntligen försöka komma tillbaka till verkligheten igen. Vi har nu två Baskurser som fått datum och kommer att köras på distans och på plats. Vi påminner alla om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har beslutat att skjuta upp utbildningskravet på barntränare till den 1 januari 2021. Instruktörer bjuds in till fortbildning för att kunna genomföra kurser för barntränare på distans.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 1 september börjar de nya kraven på utbildade barntränare i handboll. Det gäller att alla lag från U10 ska ha minst en ansvarig tränare/ledare godkända från en Bas- eller TS1-kurs vid varje tränings- och tävlingstillfälle.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har era spelare som är födda 2004/2005 chansen att anmäla sig till ett regionläger i beachhandboll och i sommar möjlighet att representera Sverige i EM 2020. Siktar man inte på landslag så får man ändå en dag med spelarutbildning OCH en fantastisk rolig dag på sanden. Här finns det chans för alla att vara med då det är en helt ny sport.
 
1 2 3 4 5 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890