Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsnyheter

Syfte 

Med information nedan vill vi visa på en tydlig organisation hur vi hanterar SHF:s tränarutbildningar i samarbete med distriktets föreningar. Till varje GUIDE finns en Bilaga som förklarar syftet med olika områden - detta för att skapa förståelse. Vi vill göra det enkelt för ER föreningar och ledare, att veta hur man skall gå tillväga för att anordna och genomföra en Baskurs, TS1 och TS2 samt vilka projektmedel det finns att tillgå.

Klicka på varje GUIDE för mer information:

Utbildningstrappa 

Baskurs

TS1

TS2  

 

-------------

Behöver du komplettera moment från Baskurs, TS1 och TS2 kontaktar du Utbildningskonsulent Malin Andersson, malin.andersson@handbollvast.se

-------------

Är du intresserad av att endast gå Målvaktsmomentet i TS1 eller/och TS2 kontaktar du Utbildningskonsulent Malin Andersson, malin.andersson@handbollvast.se

-------------

Liten nyhetsbild i lista Nu har era spelare som är födda 2004/2005 chansen att anmäla sig till ett regionläger i beachhandboll och i sommar möjlighet att representera Sverige i EM 2020. Siktar man inte på landslag så får man ändå en dag med spelarutbildning OCH en fantastisk rolig dag på sanden. Här finns det chans för alla att vara med då det är en helt ny sport.
 
Liten nyhetsbild i lista RF-SISU Västra Götaland erbjuder nu digitala utbildningar på grund av Corona-viruset Covid-19. Det är två tillfällen för kursen "Barnkonventionen i praktiken" som är gratis att medverka på. Passa på att anmäla er nu!
 
Liten nyhetsbild i lista Vi har nu tagit fram tydlig och matnyttig information angående Svenska Handbollsförbundets tränarutbildningar - Baskurs, TS1 och TS2 som kommer att gälla i vårt distrikt fr.o.m. 2020-03-05. Denna information riktar sig till föreningar och ledare, därför är det väldigt viktigt att ta del av detta.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 4-7 april är det Riksläger för flickor och pojkar 03 samt 04. Nu har listorna över uttagna spelare, kallelse och information om Riksläger 1 och 3 kommit.
 

Baskurs & TS1

(2020-02-06 15:06)
Liten nyhetsbild i lista Dags att uppdatera våren med utbildningsinformation!
 
Liten nyhetsbild i lista Vart annat år anordnas Folksam Ledarcamp och våren 2020 är det dags igen! Känner ni att ni har någon/några inom er förening som är mellan 16-25 år och gör ett bra jobb som ledare så passa på att nominera. Då kan den personen få möjlighet att vara med under en helg som kan utveckla deras ledarskap ytterligare.
 
Liten nyhetsbild i lista Från den 1 januari är RF och SISU en gemensam organisation på distriktsnivå. Distrikt heter numera RF-SISU distriktsnamn och arbetar med två uppdrag: Idrott och Folkbildning. Idrottskonsulenterna jobbar på som vanligt med att stötta föreningar runt om i landet.
 
Liten nyhetsbild i lista RF-SISU Västra Götaland erbjuder varje år flera olika utbildningar och kurser inom olika områden. Det finns exempelvis inom ledarskap, kost, föreningsutveckling och idrottsskador.
 

TS3-inbjudan

(2019-12-13 14:33)
Liten nyhetsbild i lista SHF bjuder in till en efterlängtad TS3! Passa på och utbilda er vidare.
 

TS2 - Anmälan

(2019-10-15 07:00)
Liten nyhetsbild i lista I slutet på november startar vi upp TS2 tillsammans med Stenungsunds HK och Torslanda HK. Ta chansen att vidare utbilda dig som tränare/ledare.
 
1 2 3 4 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890