Hoppa till sidans innehåll

Utbildningsnyheter

Syfte 

Med information nedan vill vi visa på en tydlig organisation hur vi hanterar SHF:s tränarutbildningar i samarbete med distriktets föreningar. Till varje GUIDE finns en Bilaga som förklarar syftet med olika områden - detta för att skapa förståelse. Vi vill göra det enkelt för ER föreningar och ledare, att veta hur man skall gå tillväga för att anordna och genomföra en Baskurs, TS1 och TS2 samt vilka projektmedel det finns att tillgå.

Klicka på varje GUIDE för mer information:

Utbildningstrappa 

Baskurs

TS1

TS2  

 

-------------

Behöver du komplettera moment från Baskurs, TS1 och TS2 kontaktar du Utbildningskonsulent Malin Andersson, malin.andersson@handbollvast.se

-------------

Är du intresserad av att endast gå Målvaktsmomentet i TS1 eller/och TS2 kontaktar du Utbildningskonsulent Malin Andersson, malin.andersson@handbollvast.se

-------------

Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet, Handbollförbundet Väst och Hallands Handbollförbund bjuder in till en digital inspirationsföreläsning om Handboll Fitness.
 
Liten nyhetsbild i lista Vecka 27 är en gyllene vecka för alla ”handbollare” i hela världen – Partille Cup spelas! På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 fick cupen ställas in, vilket skapar ett stort tomrum i oss alla. Då har vi den fantastiska idén att behålla veckan i handbollens tecken med digitala föreläsningar och utbildning – HÄNG MED!
 
Liten nyhetsbild i lista Nu kan vi äntligen försöka komma tillbaka till verkligheten igen. Vi har nu två Baskurser som fått datum och kommer att köras på distans och på plats. Vi påminner alla om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har beslutat att skjuta upp utbildningskravet på barntränare till den 1 januari 2021. Instruktörer bjuds in till fortbildning för att kunna genomföra kurser för barntränare på distans.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 1 september börjar de nya kraven på utbildade barntränare i handboll. Det gäller att alla lag från U10 ska ha minst en ansvarig tränare/ledare godkända från en Bas- eller TS1-kurs vid varje tränings- och tävlingstillfälle.
 
Liten nyhetsbild i lista Nu har era spelare som är födda 2004/2005 chansen att anmäla sig till ett regionläger i beachhandboll och i sommar möjlighet att representera Sverige i EM 2020. Siktar man inte på landslag så får man ändå en dag med spelarutbildning OCH en fantastisk rolig dag på sanden. Här finns det chans för alla att vara med då det är en helt ny sport.
 
Liten nyhetsbild i lista RF-SISU Västra Götaland erbjuder nu digitala utbildningar på grund av Corona-viruset Covid-19. Det är två tillfällen för kursen "Barnkonventionen i praktiken" som är gratis att medverka på. Passa på att anmäla er nu!
 
Liten nyhetsbild i lista Vi har nu tagit fram tydlig och matnyttig information angående Svenska Handbollsförbundets tränarutbildningar - Baskurs, TS1 och TS2 som kommer att gälla i vårt distrikt fr.o.m. 2020-03-05. Denna information riktar sig till föreningar och ledare, därför är det väldigt viktigt att ta del av detta.
 
Liten nyhetsbild i lista Den 4-7 april är det Riksläger för flickor och pojkar 03 samt 04. Nu har listorna över uttagna spelare, kallelse och information om Riksläger 1 och 3 kommit.
 

Baskurs & TS1

(2020-02-06 15:06)
Liten nyhetsbild i lista Dags att uppdatera våren med utbildningsinformation!
 
1 2 3 4 > »
 
Handbollförbundet Väst
Gullbergs Strandgata 36 A
411 04 Göteborg
Telefon: 0317071890