Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor

  Aktuellt

  Liten nyhetsbild i lista AIK tar emot Skånela IF när herrallsvenskan inleds. När damernas allsvenska rullar igång ställs degraderade GT Söder HK mot lokalkonkurrenten Nacka HK.
   
  Liten nyhetsbild i lista De två första omgångarna i Handbollsligan säsongen 2020-2021 har offentliggjorts. Här är premiärmatcherna för de 15 lagen.
   
  Liten nyhetsbild i lista Vecka 38 spelas premiäromgången av kommande säsongs SHE och det står nu klart vilka lag som möts där.
   
  Liten nyhetsbild i lista Bristen på idrottshallar är stor samtidigt som det finns ett ökande behov av mötesplatser som främjar rörelse och gemenskap. I samarbete med Sveriges fem största förbund för inomhusidrott; Handboll-, Basketboll-, Innebandy-, Gymnastik- och Volleyboll...
   

  Regionalisering

  (2020-06-01 10:38)
  Liten nyhetsbild i lista Uppdaterad måndag 1 juni - Sture förklarar
   
  Liten nyhetsbild i lista Under perioden 1–15 maj hade idrottsföreningar och specialidrottsförbund möjlighet att ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av coronakrisen.
   

  Årsmöten 2020

  (2020-05-25 14:01)
  Liten nyhetsbild i lista Det kan vara svårt att genomföra distriktsförbundets/föreningens årsmöte i vanlig ordning i år. Riksidrottsförbundet och Svenska Handbollförbundet ger här råd och rekommendationer.
   
  Liten nyhetsbild i lista Svenska Spel tidigarelägger en sponsringsutbetalning till Svenska Handbollförbundet och Svensk Elithandboll på 5,3 miljoner kronor med en månad. Därmed förbättras den kortsiktiga likviditeten för framför allt landets högsta ligor, Handbollsligan och ...
   
  Liten nyhetsbild i lista Den 1-15 maj kan idrottsföreningar ansöka om kompensationsstöd.
   
  Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har beslutat att skjuta upp utbildningskravet på barntränare till den 1 januari 2021. Instruktörer bjuds in till fortbildning för att kunna genomföra kurser för barntränare på distans.
   
   
  Svenska Handbollförbundet
  Box 11016
  100 61 Stockholm
  Telefon: [saknas] Information