Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor
  22545 True
   Huvudsponsor
   22014 False
    Huvudsponsor
    18334 False
     Huvudsponsor
     8167 False
      Huvudsponsor
      5982 False
       Huvudsponsor

       Nyheter

       Liten nyhetsbild i lista Det är mindre än en månad kvar till premiären av Handbollsligan. Det är inte bara serien som byter namn, utan även plattformen där samtliga matcher sänds ändras till Cmore.se. Priset är dock detsamma som tidigare år: 99 kronor per månad.
        

       Majornas IK 100 år i dag

       (2016-08-08 15:17)
       Liten nyhetsbild i lista En av svensk handbolls mest klassiska föreningar, Majornas IK, fyller i dag 100 år. Här är berättelsen om den 15-faldiga mästarens upp- och nedgång.
        
       Liten nyhetsbild i lista I dag lottades gruppspelet i Champions League och svenska mästaren IFK Kristianstad hamnade i grupp B med bland annat regerande mästaren Kielce och Bundesligavinnaren Rhein-Neckar Löwen.
        
       Liten nyhetsbild i lista En epok inom handbollen tar slut när elitserien byter namn. Nu har du chansen att tycka till om vilka spelare som har gjort störst avtryck i elitserien (herr/dam) genom åren.
        
       Liten nyhetsbild i lista Den 13 september är det premiär för nya Handbollsligan. HK Malmö tar emot nykomlingen i säsongens första match. I SHE spelas första matchen mellan IK Sävehof och Team Eslövs IK.
        
       Liten nyhetsbild i lista AXS Transticket har tecknat ett centralt avtal med Svensk Elithandboll. Samarbetet ska möjliggöra kommersiell framgång för handbollsklubbarna och öka handbollens attraktivitet.
        
       Liten nyhetsbild i lista Slutspelets segrare är tveklöst IFK Kristianstad, det är mer än mästarspelare i topp av de olika listorna.
        
       Liten nyhetsbild i lista Kristianstad fick sin fantastiska afton och vann en behaglig final med brandgula ögon. En fullträff från många händer överträffade till och med känslan efter fjorårsguldet.
        

       Bittert slut för Aggefors

       (2016-05-22 15:50)
       Liten nyhetsbild i lista Det blev inte det avslutet Mikael Aggefors ville ha i Alingsåströjan. Men målvakten, som nu drar till Danmark, var ändå stolt efter slutsignalen. - Stolt över att ha varit en del av det här gänget, säger Aggefors.
        
       Liten nyhetsbild i lista Det var en nöjd och lättad Ola Lindgren som mötte pressen efter andra raka SM-guldet. - Jag är oerhört stolt och glad, säger IFK Kristianstads tränare efter storsegern mot Alingsås HK.
        
        
       Svenska Handbollförbundet
       Box 11016
       100 61 Stockholm
       Telefon: [saknas] Information
       E-post: [saknas] Information