Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor

  Svensk Elithandboll vill öka handbollskonsumtionen

  2016-05-25 11:32

  AXS Transticket har tecknat ett centralt avtal med Svensk Elithandboll. Samarbetet ska möjliggöra kommersiell framgång för handbollsklubbarna och öka handbollens attraktivitet.

  Ligagemensamma projekt har blivit en trend i Sverige, och en nödvändig sådan. AXS Transticket har, med Svensk Elithandboll inkluderat, fem centrala avtal med ligor inom elitsporterna i Sverige. Tre av de centrala avtalen har tecknats under året.

  Fördelarna med ligasamverkan är många, och den främsta nyttan är att det möjliggör kommersiell framgång. Svensk Elithandboll har en målsättning att göra handbollen mer attraktiv och därigenom öka konsumtionen av handboll.

  – I takt med att klubbarna får allt bättre arenor att spela i så skapar ett centralt avtal med en modern helhetslösning förutsättningar för att förenkla och effektivisera biljetthanteringen såväl för biljettköparen som för klubben, säger Peter Gentzel, vd för Svensk Elithandboll.

  Ett gemensamt arenasystem är ett viktigt verktyg för att bygga och stärka relationerna med publik och partners.

  – Relationer med publiken är viktigare än någonsin och att lära känna publiken är en viktig del i att öka snittintäkten per besökare. Det känns otroligt bra att vi tillsammans med Svensk Elithandboll kan skapa förutsättningar för ökade intäkter hos handbollsklubbarna, avslutar AXS Transtickets vd Jonas Ekegren.

  AXS Transticket samarbetar sedan tidigare med handbollsklubbarna Lugi och Eskilstuna Guif, men också Svenska Handbollslandslaget. Under våren blev det klart att också Ystads IF och IFK Kristianstad kommer att börja använda systemet under kommande säsong.

  Om Transticket
  AXS Transticket är Nordens största leverantör av integrerade arenasystem. Hos AXS Transticket är kundens varumärke alltid i fokus och tillsammans skapas kundens framgång. AXS Transticket har erfarenhet från hundratals samarbeten med både stora och små arrangörer, som tillsammans säljer fem miljoner biljetter årligen. Stockholm Globe Arenas, Berwaldhallen, SHL, IF Elfsborg och Svenska Handbollslandslaget är några av dem.

  Läs mer på www.transticket.se.

  Uppdaterad: 2016-05-25 11:36
  Skribent: Svensk Elithandboll

  Fler nyheter

  Se hela Handbollsligan för 99 kronor

  2016-08-17

  Det är mindre än en månad kvar till premiären av…

  Majornas IK 100 år i dag

  2016-08-08

  En av svensk handbolls mest klassiska…

  Kristianstad mot regerande CL-mästaren

  2016-07-01

  I dag lottades gruppspelet i Champions League…

  Svenska folkets röst – fansens favoriter

  2016-06-15

  En epok inom handbollen tar slut när elitserien…

  Skånederby inleder säsongen 2016/17

  2016-06-03

  Den 13 september är det premiär för nya…

   
  Svenska Handbollförbundet
  Box 11016
  100 61 Stockholm
  Telefon: [saknas] Information