Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Domarkurser 20/21

(2020-08-28 09:20)
Liten nyhetsbild i lista Nu ligger årets domarkurser ute på MSHF´s hemsida. Gå in på "Utbildningar-anmälningsmodul" och sök reda på den kurs som du skall anmäla dig till. Fr.o.m i år så är det några förändringar.
 
Liten nyhetsbild i lista Från och med i år är det ju nya benämningar på domarnivåerna och domarutbildningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Marcus Winberg (Hallsberg) och hans kollega Rickard Canbro (Göteborg) dömde finalen förra säsongen mellan Sävehof och Skuru.
 
Liten nyhetsbild i lista Helgen som passerade spelade 48 lag i åldersklasserna B-ungdom, A-ungdom och Juniorer för både flickor och pojkar USM nere i Malmö. Lagen gör upp om att bli Sveriges bästa lag! Men som vanligt behövs det även bra domare till sådana här matcher!
 
Liten nyhetsbild i lista Sekretariatet har en nyckelroll under en match. När damernas EM-fest drar i gång i Stockholm på söndag kastas fyra Eskilstunabor in i hetluften. Johan Petterson på Eskilstuna kuriren har gjort ett reportage med våra representanter i EM.
 
Liten nyhetsbild i lista Under helgen 11-13/11 har Sverigecupen spelats i Nyköping. Ett tillfälle för framtidens handbollsspelare att visa upp sig för förbundskaptener och eventuella handbollsgymnasium med flera.
 

Nyheter

 
Mellansvenska Handbollförbundet
MunktellArenan, Verkstadsgatan 5
633 42 Eskilstuna
Telefon: 0104764290, 0104764291