Hoppa till sidans innehåll

Nyheter

Liten nyhetsbild i lista .
 
Liten nyhetsbild i lista Info om skånelagen 02 uppdateras efter hand på länkarna nedan
 

Mycket lyckat symposium

(2017-09-11 15:03)
Liten nyhetsbild i lista Barn- och ungdomssymposiet i Malmö den 26 augusti blev en stor framgång. Vi kan konstatera att efter vår egen utvärdering och med deltagarnas svar i utvärderingen är den samlade bilden att det var mycket lyckat event och något att bygga vidare på.
 

Barn- och ungdomssymposium

(2017-06-22 12:34)
Liten nyhetsbild i lista Skånsk handboll är mycket stolta över att kunna bjuda in till Barn- och ungdomssymposium 26 augusti 2017 på View Hotel Malmö. Med några av de bästa föreläsarna inom Svensk idrott hoppas vi på en mycket inspirerande och givande dag!
 
Liten nyhetsbild i lista .
 
Liten nyhetsbild i lista Målvaktsträning fortsätter nu med med Linus Persson som är målvaktstränare CSM Bukarest.
 
Liten nyhetsbild i lista Här kommer en intervju med Mikael Ekdahl, Utbildningsansvarig i Skånsk Handboll genomförd i Lund den 8:e juni. Skånsk handboll sjösätter just nu en ny Spelarutbildning. Syftet med utbildningen är att utbilda och utveckla våra spelare. Ge våra spelare och tränare en så bra utbildning som möjligt. Vi vill tillföra kunskap, utbildningskvalité och inspiration som de sedan kan ta med sig tillbaka och införa i sina klubbar.
 
Liten nyhetsbild i lista .
 
Liten nyhetsbild i lista Skånsk Handboll bjuder in till en gratis infpirationskväll med Ola Månsson den 18 november kl 18.30. Talangprojektet har träning och temat är försvar, alla som är intresserade är välkomna till Tolvåkershallen i Löddeköpinge. Ingen föranmälan behövs, vi bjuder på en kopp kaffe när du förkovrar dig!
 
Liten nyhetsbild i lista .
 
1 2 3 4 5 6 > »
 
Skånes Handbollförbund
Arenatorget 2 – 6
222 28 Lund
Telefon: 0707449647, 0705874978