Hoppa till sidans innehåll

Förbundsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Skärpta restriktioner pga Corona/Covid -19 gäller från och med idag den 10 november i alla regioner i Småland-Blekinge. Detta påverkar handbollen, läs mer om hur.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet är stängt fredag 30/10 i samband med Alla Helgons Dag.
 
Liten nyhetsbild i lista Svenska HF har publicerat Bestämmelser gällande nationella tävlingsmatcher i handboll.
 
Liten nyhetsbild i lista I lördags den 22/8 hölls, något försenat årsmötet för 2020!
 
Liten nyhetsbild i lista Enligt beslut av Riksidrottsstyrelsen (RS) blir det obligatoriskt att närvaroregistrera samtliga LOK-stödsaktiviteter digitalt. Beslutet gäller för aktiviteter bedrivna från och med den 1 juli 2020.
 
Liten nyhetsbild i lista Nästa vecka med start den 23 juni lanserar SHF en satsning på webbsända seminarier. Målet är att bidra med kunskapsspridning, inspiration och motivation inom olika handbollsrelaterade områden.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet är stängt på midsommarafton fredag 19/6. Nedan följer info om semesterstängt på kansliet.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet har ändrade öppettider med anledning av Kristi Himmelsfärdsdag.
 
Liten nyhetsbild i lista Nytt datum är nu fastställt för Småland-Blekinge HFs årsmöte. Årsmötet kommer hållas den 22 augusti i Växjö.
 
Liten nyhetsbild i lista Styrelsen i Småland-Blekinge HF har beslutat att skjuta det planerade årsmötet/tävlingskonferensen den 30/5 på framtiden, med anledning av osäkerheten runt Corona-pandemin.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > » 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834