Hoppa till sidans innehåll
 
Sök
Logga in

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Den 8 juni är alla föreningar i det gamla distriktet Småland-Blekinge HF kallade till digitalt årsmöte.
 
Liten nyhetsbild i lista Idag den 30 april är sista dagen som Småland-Blekinge HF bedriver verksamhet som eget distriktsförbund inom handbollen. Från och med imorgon den 1 maj träder Svensk Handbolls nya distriktsorganisation i kraft.
 
Liten nyhetsbild i lista Påsken närmar sig med stormsteg och som vanligt är det lite annorlunda öppettider på kansliet då!
 
Liten nyhetsbild i lista Härmed kallas föreningarna i kommande Handbollförbundet Syd till informationsträff gällande det arbete som pågår inför sjösättningen av det nya distriktet på tisdag den 16/3.
 
Liten nyhetsbild i lista Under kvällen igår den 11 februari genomförde Småland-Blekinge HF och de andra 12 distriktsförbunden i Svensk Handboll parallella digitala extra årsmöten där de formella besluten om en ny distriktsindelning i Svensk Handboll fastslogs.
 
Liten nyhetsbild i lista Härmed kallas föreningarna i kommande Handbollförbundet Syd till Konsulentkonferens HF Syd 17:e februari 2021
 
Liten nyhetsbild i lista Alla föreningar i Småland-Blekinge HF kallas till extra årsmöte torsdag den 11 februari kl.19
 
Liten nyhetsbild i lista Julen närmar sig med stormsteg och som vanligt är det lite annorlunda öppettider på kansliet i jul och nyårstider!
 
Liten nyhetsbild i lista Skärpta restriktioner pga Corona/Covid -19 gäller från och med idag den 10 november i alla regioner i Småland-Blekinge. Detta påverkar handbollen, läs mer om hur.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet är stängt fredag 30/10 i samband med Alla Helgons Dag.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > »
 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834