Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Vi tvingas tyvärr meddela det tråkiga beslutet att vi helt får ställa in UDM säsongen 20/21.
 
Liten nyhetsbild i lista SHF har igår tisdag 17/11 tagit beslut om att pausa all serieverksamhet fram till jul. Beslutet är ett resultat av att det dels är infört lokala restriktioner i princip i hela Sverige samt med anledning av de av regeringen aviserade skärpningarna av restriktionerna som gäller från tisdag 24/11.Läs mer nedan.
 
Liten nyhetsbild i lista Skärpta restriktioner pga Corona/Covid -19 gäller från och med idag den 10 november i alla regioner i Småland-Blekinge. Detta påverkar handbollen, läs mer om hur.
 
Liten nyhetsbild i lista Likt föregående år arrangerar Småland-Blekinge HF distriktsdomarkurs i samband med Hallbybollen för föreningsdomare som vill ta steget upp som distriktsdomare samt för före detta distriktsdomare som vill återuppta dömandet igen. KURSEN ÄR INSTÄLLD!
 
Liten nyhetsbild i lista Med anledning av att Folkhälsomyndigheten idag gått ut med skärpta coronaråd för Jönköpings län har vi valt att skjuta upp flera av våra kommande utbildningar, både spelar- och ledarutbildningar.
 
Liten nyhetsbild i lista DFKs nyhetsbrev nr 2 är nu publicerat! Läs om vad som gäller för utbildningstimeout, distriktsdomarkurs under hallbybollen och mer.
 

Spelarutbildning PF05

(2020-10-30 11:29)
Liten nyhetsbild i lista Nu ligger kallelserna/anmälan till kommande spelarutbildningsläger för PF05 i november ute på respektive lagsida.
 
Liten nyhetsbild i lista Kansliet är stängt fredag 30/10 i samband med Alla Helgons Dag.
 
Liten nyhetsbild i lista Handbollssäsongen har äntligen kommit igång och vad vi har längtat! Läs om utbildningar, laguppställningar och tillsättning i DFKs nyhetsbrev.
 

Spelarutbildning PF05

(2020-09-15 12:01)
Liten nyhetsbild i lista Spelarutbildning PF05
 

Läs mer 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834