Hoppa till sidans innehåll

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Den 8 juni är alla föreningar i det gamla distriktet Småland-Blekinge HF kallade till digitalt årsmöte.
 
Liten nyhetsbild i lista Idag den 30 april är sista dagen som Småland-Blekinge HF bedriver verksamhet som eget distriktsförbund inom handbollen. Från och med imorgon den 1 maj träder Svensk Handbolls nya distriktsorganisation i kraft.
 
Liten nyhetsbild i lista Utbildningen för handbollsledare på alla nivåer - Tränarskolan (TS) – byter från den 1 maj namn till Tränarutbildning.
 

Tränarskolan 2 i Halmstad

(2021-04-20 09:38)
Liten nyhetsbild i lista Vi i kommande HF Syd och HF Väst bjuder i samverkan in till en TS2-utbildning i Halmstad i samband med de Riksläger som kommer att genomföras där under året.
 
Liten nyhetsbild i lista HF Syd erbjuder härmed digitala målvaktstränarutbildningar på steg 1 och 2 för er som vill jobba som målvaktstränare.
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till seriespel i nya distriktet HF Väst för säsongen 21/22 är nu utskickad till berörda föreningar!
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till seriespel i nya distriktet HF Syd för säsongen 21/22 är nu utskickad till berörda föreningar!
 
Liten nyhetsbild i lista Påsken närmar sig med stormsteg och som vanligt är det lite annorlunda öppettider på kansliet då!
 
Liten nyhetsbild i lista Härmed kallas föreningarna i kommande Handbollförbundet Syd till informationsträff gällande det arbete som pågår inför sjösättningen av det nya distriktet på tisdag den 16/3.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi har tidigare aviserat om planering av enstaka matcher i Småland-Blekinge HFs regi. Detta beslut är ändrat från och med idag 22/2 och vi erbjuder nu föreningarna att utifrån sina lokala förutsättningar boka in enstaka matcher.
 

Läs mer 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834