Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsnyheter

Liten nyhetsbild i lista Vi tvingas tyvärr meddela det tråkiga beslutet att vi helt får ställa in UDM säsongen 20/21.
 
Liten nyhetsbild i lista SHF har igår tisdag 17/11 tagit beslut om att pausa all serieverksamhet fram till jul. Beslutet är ett resultat av att det dels är infört lokala restriktioner i princip i hela Sverige samt med anledning av de av regeringen aviserade skärpningarna av restriktionerna som gäller från tisdag 24/11.Läs mer nedan.
 
Liten nyhetsbild i lista Våra lokala tävlingsbestämmelser samt särskilda bestämmelser för tävlingsmatcher och corona som gäller för säsongen 20/21 är nu publicerade samt utskickade till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista SHF har iom med Corona/Covid-19 släppt 2 dokument med riktlinjer/rekommendationer för genomförande av träningsmatcher och turnerinngar!
 
Liten nyhetsbild i lista Småland-Blekinge HF bjuder in till den årliga tävlingskonferensen 2020. Konferensen arrangeras i Växjö torsdag 27/8 på Quality Hotel, Royal Corner i Växjö!
 
Liten nyhetsbild i lista Lottningen för UDM 20/21 är nu skickad till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Lottningsarbetet är nu klart och lottningen har skickats ut till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista Från och med den 14 juni är träningsmatcher tillåtna i alla åldrar. Folkhälsomyndigheten uppdaterar sina rekommendationer, RF har tagit fram råd till idrottsrörelsen och Svenska Handbollförbundet har tagit fram rekommendationer för träningsmatcher.
 
Liten nyhetsbild i lista Den fastställda serieindelningen för de lokala serierna är utskickad till föreningarna och ni hittar den även här på hemsidan.
 
Liten nyhetsbild i lista SHF har fastställt förbunds- och regionserierna för säsongen 20/21, ni hittar regionsserierna nedan.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > » 

 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834