Hoppa till sidans innehåll
 
Sök
Logga in

Alla nyheter

Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till seriespel i nya distriktet HF Väst för säsongen 21/22 är nu utskickad till berörda föreningar!
 
Liten nyhetsbild i lista Inbjudan till seriespel i nya distriktet HF Syd för säsongen 21/22 är nu utskickad till berörda föreningar!
 
Liten nyhetsbild i lista Vi har tidigare aviserat om planering av enstaka matcher i Småland-Blekinge HFs regi. Detta beslut är ändrat från och med idag 22/2 och vi erbjuder nu föreningarna att utifrån sina lokala förutsättningar boka in enstaka matcher.
 
Liten nyhetsbild i lista Vi har tidigare informerat om de allmänna råden som började gälla ifrån i måndags. Vi kommer nu nedan informera om de beslut som TK i Småland-Blekinge HF tagit för tävlingsverksamheten utifrån de restriktioner som började gälla i måndags och de tolkningar som RF och SHF gjort av dessa.
 
Liten nyhetsbild i lista Under förra veckan meddelade myndigheterna om nya nationella restriktioner från idag, måndag den 14/12. Nedan kan ni läsa mer om vad det innebär
 
Liten nyhetsbild i lista Vi tvingas tyvärr meddela det tråkiga beslutet att vi helt får ställa in UDM säsongen 20/21.
 
Liten nyhetsbild i lista SHF har igår tisdag 17/11 tagit beslut om att pausa all serieverksamhet fram till jul. Beslutet är ett resultat av att det dels är infört lokala restriktioner i princip i hela Sverige samt med anledning av de av regeringen aviserade skärpningarna av restriktionerna som gäller från tisdag 24/11.Läs mer nedan.
 
Liten nyhetsbild i lista Våra lokala tävlingsbestämmelser samt särskilda bestämmelser för tävlingsmatcher och corona som gäller för säsongen 20/21 är nu publicerade samt utskickade till föreningarna.
 
Liten nyhetsbild i lista SHF har iom med Corona/Covid-19 släppt 2 dokument med riktlinjer/rekommendationer för genomförande av träningsmatcher och turnerinngar!
 
Liten nyhetsbild i lista Småland-Blekinge HF bjuder in till den årliga tävlingskonferensen 2020. Konferensen arrangeras i Växjö torsdag 27/8 på Quality Hotel, Royal Corner i Växjö!
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > »
 
Småland-Blekinge Handbollförbund
Box 3098
350 33 Växjö
Telefon: 047021834