Hoppa till sidans innehåll
18931 True
  Huvudsponsor

  NU startar Sverigecupen

  2019-11-08 13:30

  NU blåser domarna igång första matchen i årets upplaga av Sverigecupen. Här kan du läsa om hur du bäst följer allt som händer i Nyköping.

  Se Sverigecupen på plats i Nyköpings Arenor Rosvalla
  Fri entré fredag - söndag. Välkommen.

  Se Sverigecupen live
  Via vår streamingpartner Solidsport kan du se alla 132 matcher med ett all access-pass för 179:-. Det kan du köpa här >>

  Sverigecupen GAMEDAY
  Nu har Sverigecupen flyttat in i appen GAMEDAY. Här hittar du trupper, spelprogram, nyheter, erbjudanden med mera. Ladda hem appen i din vanliga appbutik. Du som redan har den bör uppdatera den för att få med de senaste uppdateringarna.

  Sverigecupen på Instagram: svchandboll
  Sverigecupen på Instagram hittar du om du söker på svchandboll. Vår Instagram-reporter är på plats i Nyköping och kommunicerar på kontot under de tre speldagarna. Direktlänk till svchandboll >>

  Var hittar jag spelprogram, tabeller och resultat med mera?
  Det hittar du i appen GAMEDAY och här på svenskhandboll.se/sverigecupen >>

  Vad är Sverigecupen?
  För dig som inte har koll ännu - Sverigecupen är vår årliga distriktslagsturnering för Sveriges 15-åringar. I år deltar 41 lag från våra 13 distrikt. Under fredag-söndag spelas 132 matcher och ungefär 650 spelare, 120 ledare och 40 domare är på plats på planerna i Nyköping. Från läktarna kommer cirka 7000 åskådare, spritt i hallarna, att heja på. Det gör Sverigecupen till en fantastisk handbollsmanifestation och mötesplats för svensk handboll.

  Välkommen till Sverigecupen 2019.

  Uppdaterad: 2019-11-08 12:13
  Skribent: Therese Bringefors

  Fler nyheter

   
  Svenska Handbollförbundet
  Box 11016
  100 61 Stockholm
  Telefon: [saknas] Information