Hoppa till sidans innehåll
5007 False
  Huvudsponsor

  Dags att nominera kandidater till nya styrelsen

  Den nya distriktsorganisationen träder i kraft den 1 maj 2021 i samband med att nytt verksamhetsår inleds.  Som direkt följd av den nya distriktsorganisationen kommer fem styrelser ansvara över ett större geografiskt område. Handbollsförbund Öst kommer ha sitt säte i Stockholm och omfattar Gotlands län, Stockholms län och från Upplands län kommunerna Håbo, Knivsta, Uppsala och Östhammar.

  Valberedningen har påbörjat arbetet med att bemanna styrelsen för Handbollförbund Öst. Vi vill bereda alla våra medlemsföreningar möjligheten att medverka i arbetet genom att nominera och lämna förslag på personer som kan bidra till distriktets framtid och utveckling. Styrelsen för Handbollförbund Öst kommer att bildas genom fyllnadsval till befintlig styrelse för region Stockholm.

  Under juni månad 2021 kommer de nya förbunden hålla sina första årsmöten för att välja sin första styrelse men också genomföra övriga val.

  Det första inledande verksamhetsåret omfattar perioden 1 maj – 31 december 2021. Från och med den 1 januari 2022 övergår handbollens distriktsförbund att ha verksamhetsår som sammanfaller med kalenderåret 1 januari – 31 december.

  Valberedningens arbete förväntas vara klart till månadsskiftet april/maj för att kunna presenteras på årsmöte i juni. Vi tar tacksamt emot era förslag fram till 31 mars. Vi ser gärna att de nominerade är tillfrågade.

   

  Med vänliga hälsningar valberedningarna för Handbollsförbundet Öst

  Valberedningen för Uppland

  Jenny Stendahl, jenny.s.k.stendahl@gmail.com, 070-379 19 74

  Henrik Lundin, henrik.lundin@ncc.se, 070-229 07 22

  Helene Tollbring, tollbring@gmail.com, 070-440 09 90

  Valberedningen för Stockholm

  Carl Berglund, Ordf, carl.berglund@sollentunahk.se

  Johanna Sköldunger, johanna.skoldunger@hotmail.com

  Magnus Wall, wallmade@gmail.com

  Uppdaterad: 2021-02-15 09:32
  Skribent: Patrick Eriksson

  Nyheter

   
  Upplands Handbollförbund
  box 31
  195 21 Märsta
  Telefon: [saknas] Information