Hoppa till sidans innehåll
5007 False
  Huvudsponsor

  Information om spelaruppföljningsdag ålderskullen 2005

  Utifrån den rådande situation och dagens restriktioner i samhället, så har SHF beslutat att flytta fram den planerade spelaruppföljningsdagen för pojkar och flickor födda 2005.

   

  Aktiviteten den 6–7 februari flyttas fram och planeras att genomföras den 27–28 mars
  Planeringen av vilken speldag, lördag eller söndag, som gäller för respektive SDF och klass ligger fast utifrån befintlig planering.

  Det nya beslutet grundar sig i de nya restriktionerna och att vi i dag inte ser möjligheten till ett genomförande. I och med detta beslut får vi en längre tidsplan för att kunna parera utvecklingen i samhället och de regionala förutsättningarna för att förhoppningsvis kunna genomföra spelaruppföljningen den 27–28 mars.  

  Vid ett läge där vi även den 27–28 mars inte ser möjligheten att samla flera distrikt till en ort så kommer SHF verkställa en plan B.  

  Plan B
  Vid ett läge där vi inte kan samla lag från flera distrikt till en ort så hoppas vi att det ändå kommer att gå och genomföra distriktsvisa träningsdagar.  SHF kommer i dialog med respektive SDF planera för dessa träningsdagar. SHF instruktörer som är kopplade till ålderskullens spelarutbildningsverksamhet kommer då att  vara närvarande på respektive ort. Vi har en målsättning att detta genomförs samma datum den 27–28 mars men det kan bero på förutsättningarna i varje distrikt. 

  SHF är väldigt tacksamma över om respektive SDF redan nu kan se över förutsättningarna kring datum och halltider för ett genomförande av en eventuellt plan B samt återkomma med aktuella datum, ort, hall för att vi snabbt skall kunna ställa om till plan-B om det så skulle behövas. 

  Brytdatum för att ställa in den planerade verksamheten och införande av plan-B är den 1 mars

  Specifika MSHF eller UHF frågor: kontakta Ramon (se kontaktuppgifter nedan):

  Ramon Laurén

  Förenings- och utbildningskonsulent MSHF och tf för Upplands HF
  E-Post: ramon.mshf@handboll.rf.se
  Telefon: 070 - 697 66 86

  Uppdaterad: 2020-12-23 08:49
  Skribent: Patrick Eriksson
   
  Upplands Handbollförbund
  box 31
  195 21 Märsta
  Telefon: [saknas] Information