Hoppa till sidans innehåll

VHFs Årsmöte

2020-08-28 15:42

Onsdag 26 aug hölls Årsmöte i Värmlands Handbollförbund med god uppslutning från de värmländska klubbarna. På mötet noterade bland mycket annat en mycket positiv nyhet att antalet seriespelande lag ökar markant säsongen 20/21. Mycket glädjande!

Som ny styrelseledamot valdes Rebecca Linderholm in. Rebecca blir ett fint tillskott i styrelsearbetet med tanke på att hon är aktiv som både spelare, domare och inte minst som framgångsrik ledare. Välkommen Rebecca!

 

2020-2021 blir ett annorlunda år, inte bara utifrån den pågående pandemin, utan det är också året när förberedelserna och övergången till en ny distriktsorganisation i svensk handboll ska genomföras. Som ett led i det, har sittande ordförande Lars Edwinson och Mattias Nord föreslagits till ett delat ledarskap på ordförandeposten.

Lars Edwinson kommer att ha den representativa rollen och delta i dialogen med bland annat Svenska Handbollsförbundet, medan Mattias Nord kommer att ta den operativa rollen med ansvar för ekonomi, styrelsearbetet och att representera Värmland det nya Distrikt Väst som ska etableras.

Årsmötet ställde sig bakom detta förslag, och vi önskar både Rebecca välkommen samt Lars och Mattias lycka till i det delade ordförandeskapet.

Uppdaterad: 2020-08-28 15:54
Skribent: Jukka-Pekka Laine

Fler nyheter

 
Värmlands Handbollförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad
Telefon: 0104764771