Hoppa till sidans innehåll
23278 False
  Huvudsponsor

  Nyheter Tävling

  Liten nyhetsbild i lista I torsdags hade tävlingsverksamheten informationsmöten inför tävlingssäsongen 2021-2022 och vad som gäller nu när vi går in i det nya stordistriktet.
   
  Liten nyhetsbild i lista Den 1 april öppnar anmälan med förhoppningen om att kunna välkomna er till Tylösand och SM i beachhandboll sommaren 2021.
   
  Liten nyhetsbild i lista SHF tog i går onsdag beslutet att allt seriespel under elitnivå avvecklas.
   
  Liten nyhetsbild i lista VHF:S tävlingskommitté tog igår beslutet att avsluta tävlingssäsongen för samtliga ungdomsklasser U16 och nedåt.
   
  Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet har under dagen fattat beslut om att USM säsongen 2020-2021 avslutas och att seniorspel från division 1 och nedåt senareläggs.
   
  Liten nyhetsbild i lista Under dagens presskonferens meddelade regeringen att barn- och unga födda 2005 och senare kan börja träna inomhus igen.
   
  Liten nyhetsbild i lista I fredags eftermiddag kom besked från SHF om att seriespel för div. 1 och nedåt tidigast kan inledas 1 mars.
   
  Liten nyhetsbild i lista I torsdags kom Folkhälsomyndigheten med nya föreskrifter om särskilda allmänna råd/restriktioner som ska börja gälla fr.o.m. den 14 december. Med utgångspunkt från dessa råd och i samråd med Riksidrottsförbundet gäller följande rekommendationer för svensk handboll från och med den 14 december
   
  Liten nyhetsbild i lista VHF:s TK har nu tagit ett beslut kring hur verksamheten för olika åldrar när det kommer till ungdomsverksamheten ska hanteras m.a.a. uppehållet i allt seriespel samt minihandboll till och med årsskiftet.
   
  Liten nyhetsbild i lista Svenska Handbollförbundet kom igår ut med informationen att allt seriespel pausas fram t.o.m. de. 22/12. I praktiken innebär detta att all serieverksamhet och minihandboll administrerad av VHF pausas fram till årsskiftet.
   
  1 2 3 4 5 > »
   
  Västergötlands Handbollförbund
  Box 418
  541 28 Skövde
  Telefon: 0104764196, 0104764195